Úvod » Poděbradský pohár

Sezóna 2014-2015 začíná

publikováno 26.09.2014

co nás čeká? čtěte ve článku.

5. října budeme hrát 1. mistrák. Jak vypadá soupiska?

Dva hráči Šmejkal Martin a Hujer Martin skončili a už hrát nebudou. Do sestavy by se po loňských zraněních měli vrátit Roman Hovorka a Gert Beck a Martin Klatt, Landsman Mirek. Michal Malíček, který vloni odehrál jeden zápas by měl hrát stabilně. V posledním přírpavném zápase před sezńou se zranil kapitán mužstva Michal Bebutov a uvidíme jak mu jeho zdravotní stav dovolí nastupovat v sezóně.
Pavel Semecký koupil v Krkonoších chalupu a nechal se slyšet, že moc asi chodit nebude... Po operaci kolena je Radim Dedek, tak uvidíme, jak bude chodit. Tomáš Hájek studuje VŠ a věřím tomu, že bude chodit víc než vloni - přeci jen všechny zápasy jsou o víkendu a to škola není....

Stálice, který věřím že budou chodit:
Bašta Pavel, Bašta Venca, Jiroušek Jan, Kůst Aleš, Šulc Jiří, Malda Pavel, Malda Michal, Hovorka Roman

maximum zápasů že odehrají:
Winkler Patrik, Syrůček Milan, Hájek Tomáš, Beck Gert.

Uvidíme kolik toho po zranění odehrají:
Klatt Martin (koleno zatím drží), Bebutov Michal (zraněná kyčel), Dedek Radim (po operaci kolena), Zámiš Martin (bolavý kotník)

Semecký Pavel - uvidíme jak bude chodt, ale chce rekonstruovat chatu. Paluska Milan - už chce chodit, jen když nás bude málo, Kučera Tomáš - ten už to asi bohužel zabalil..., 

Do sezóny máme jednoho nového hráče a to Radka Pospíšila z Kolína (respektive dva - Malíček Michal). Podle toho kolik nás bude chodit, (jak sami vidíte situace není příznivá) jsem ještě předběžně domluvil Luboše Holuba a Pavla Horáka. Tyto dva jsem domluvil především proto, protože spousta hráčů je po zranění (Klatt, Dedek, Landsman) či zranění (Zámiš, Bebutov) a může se nakonec stát, že jim zranění nedovolí chodit hrát. Pak nám zbude sotva 10 - 12 lidí a to se hrát nedá. Každý někdy potřebuje volno, nebo nebudec moct a pak nebudou lidi do sestavy.

Jsem zvědavý jak bude chodit Gert Beck, který mě něustále ujišťuje, že bude chodit pravidelně jenže na přípravný hokej nepřišel ani na jeden, navíc na jeden se vyjádřil že příjde a pak stejně nepřišel ani se neomluvil ni. Ráno před hokejem jsem mu poslal sms bez odpovědi a večer jsem mu tedy ještě zavolal a řekl, že nejde že nemůže. Tak s takovým přístupem se na to můžeme vysrat všichni a je to vyřešený.  

Jinak na poslední přípravný hokej mělo být 13 lidí!!!!! přihlášeno 9 lidí: Šulcik, palda, martink, Venca, mirekl, Aifel, michal bebutov, Syrda, Alešš, navíc nepřihlášený Hovora, navíc měl přijít Séma, Gert a šulcikův kamarád Radek. Skutečnost? Alešš se omluvil - nemoc, Syrda se omluvil musel brzy ráno do práce... (no že to byl přípravák tak ok). Aifel musel do nemocnice. s čím či s kým to nevím... Séma, Gert, kteří přislíbili účast nepřišli.... takže nás ve finále bylo 8 navíc v průběhu hry se zranil Michal Bebutov, takže poslední půlhodinu jsme hráli v 7 lidech!!!!!!!!!!!!!!!! Ano opravdu PARÁDA!!!!!!!!!!!!!! Takže sami vidíte, že s takovouhle docházkovou morálkou je rozšíření kádru nezbytné... Rád bych všem připomněl, že máme v soutěž možná nejstarší kádr (půlka hráčů přes 40 let - Klatt, Landsman, Bebutov, Paluska, Syrůček,  Bašta Václav, Bašta Pavel, Beck) takže je vhodné hrát na 3 útoky a 2 obrany. 

Na první půlku sezóny se vybírá 1000 kč od každého. (11 zápasů - 90 kč za zápas). kdo chce platit jednotlivé zápasy platí se 200 Kč za zápas. 

Komentáře

Přispívat do diskuze mohou jen přihlášení uživatelé.

Osobní profil sema | 29.09.2014 13:41
Ne vážně... rád přijdu, ale první polovinu sezony to vidím spíš z týdne na týden, než abych teď potvrdil, že budu každý zápas...
Osobní profil sema | 29.09.2014 13:39
Tak když bude sud, tak já bych i začal chodit :-) Ale zase když budu chodit, tak určitě nebude sud neb kopytem jsem a kopytem zůstanu. Tak a teď babo raď co semnou?
Osobní profil palda | 27.09.2014 8:11
Medaile se dávaj na konci.
Osobní profil Šulcik | 26.09.2014 18:35
Pánové - sud to je výzva - tak doufám, že podle toho se budete snažit....
PS: Paldo je to po základí části nebo na konci
Osobní profil palda | 26.09.2014 16:02
Pánové pokud to nebude nikomu vadit,tak budu chodit.Každý mančaft potřebuje nejpomalejšího hráče.A chodit jen když nás bude málo,nemá cenu.No a když jsem viděl ty omluvenky na poslednípřípravu.Ale rovnou říkám že hrát v sedmi jako včera je na prd.Nebaví mně hrát 11 nebo 14 hrače.To je z toho potom bramboračka.Když se sejdeme v dobré sestavě,jsme schopni porazit kohokoliv.Máme sílu dopředu.Včera to ukázal Mirek s Martinem.Jirka Šulcik s Radkem mají tah na bránu.Malda s Baštákem a Aleš.Dá se to různě kombinovat.Když se k tomu přidá třeba i nespolehlivej Gery.A potom ty správný beci jako Honza Malda,Michal,Hovora,Venda,Malda,tak máme na to hrát hokej kterej bude k něčemu vypadat.Jde o to se scházet.Proto dávám cíl pro letošní sezonu.Umístění do třetího místa.Pokud se to povede,platím sud plzně na rozlučku.

Aktualita

Přátelák proti HK Běchovice
Sezóna začíná a tak jsem domluvil přáteláček proti Běchovicím....

Kalendář akcí

« 05 / 2024 »
Po Út St Čt So Ne
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
Nejbližší akce
Astratex.cz - Svůdné spodní prádlo nejen pro vášnivé večery


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Panska moda na Zoot.cz